Lumanare parfumata - Tuareg Sand Day 200g

Terre d'Oc

3700324416279

Nou

Lumanare parfumata din ceara naturala fara parafina, cu parfum lemnos de mosc si chihlimbar dat de uleiuri esentiale, 35 de ore de ardere

Alte detalii

Anunță-mă când este disponibil

Introdu adresa de email pentru a fi anunțat când produsul revine pe stoc.

78,00 lei

cu TVA

390,00 lei per Kg

Caracteristici: produs natural 100%
Gramaj: 200g
Descriere produs: Lumanarea parfumata parfum lemnos de mosc si chihlimbar, "Tuareg Sand Day" este un amestec oriental de mirodenii, flori de lavanda si tamaie.
Arome: lavanda, coriandru, smirna, muscata, vetiver, vanilie
Durata de ardere: aproximativ 35 de ore.
Compozitie: 100% ceara naturala, uleiuri esentiale.
Lumanare din ceara naturala fara parafina
Lumanarile Terre D'Oc  sunt certificate ca fiind naturale, aceasta datorindu-se faptului ca nu sunt folosite ingrediente din industria petrochimica, cum ar fi parafina si derivatele minerale prezente in lumanarile conventionale.
"Lumanarile noastre sunt formulate numai din uleiuri vegetale si imbogatite cu ceara de albine, turnate manual si cu rabdare pentru a degaja parfumul lor special prin ardere lenta, pentru mai multe ore." Terre D'Oc
Sfaturi: la prima utilizare nu lasati lumanarea sa arda mai mult de 2 ore incontinuu. Din cand in cand pentru a preveni fumegarea lumanarii taiati 8 mm de fitil, cand lumanarea este rece.
Utilizati pe suprafete plane, nevopsite sau ceruite. Nu lasati la indemana copiilor. Nu atingeti sticla in timpul arderii lumanarii. Continutul de hivertal poate provoca o reactie alergica.
Fabricat in: Franta, Provence
Mémoire d'un Instant - Memoria unei clipe
Este o colectie originala Terre D'oc care cuprinde obiecte parfumate pentru ambient cu nume creative cum ar fi Siesta la umbra unui smochin, O seara de vara in Provence, Natura dupa ploaie, Povesti de iarna la gura sobei ...
Sub fiecare dintre aceste nume se ascunde memoria unei clipe si emotiile, amintirile sau imaginatia pe care acea clipa o trezeste in sufletul fiecaruia. Toate acestea le puteti trai prin lumanari parfumate, betisoare parfumate, parfumuri capilare sau spray-uri pentru camera oferite de Terre D'Oc.
Toate aceste produse naturale pot constitui idei de cadouri deosebite in orice imprejurare.
Via Naturalia – un magazin bio pentru intreaga familie.
O lumanare inseamna lumina, inseamna caldura, inseamna iubire. O lumanare poate schimba o casa intr-un camin, o camera intr-o lume de poveste. O lumanare poate aduce culoare si miros in viata noastra, dar mai mult decat orice o lumanare iti deschide sufletul pentru vise si dorinte.
Alege lumanari parfumate pentru un cadou minunat. Nu vei oferi doar un pachet, vei oferi o lume.

Scrieti o recenzie

Lumanare parfumata - Tuareg Sand Day 200g

Lumanare parfumata - Tuareg Sand Day 200g

Lumanare parfumata din ceara naturala fara parafina, cu parfum lemnos de mosc si chihlimbar dat de uleiuri esentiale, 35 de ore de ardere

Vă rugăm așteptați!

Plasarea comenzii poate dura până la 2 minute. După ce comanda a fost plasată, veți fi direcționat automat.